изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 00:04 EEST
НАСТОЯВАТ ПРЕД МИХАИЛ СТОЕВ ЗА РЕМОНТ НА ПЪТ    
НовиниЗам.-областният управител Михаил Стоев вчера се е срещнал с кмета на община Добричка Петко Петков, с председателя на ОбС Славка Петрова, кметския наместник на село Пчелник Женя Александрова, общинските съветници Стоян Тодоров и Михаил Иванов и председателя на Инициативен комитет в село Житница Васил Минчев.

Гостите са настоявали пред зам.-областния управител за ремонт на пътните участъци Добрич-Козлодуйци-Житница-Пчелник, съобщиха от пресцентъра на областната администрация. По време на срещата е станало ясно, че лошото състояние на пътищата е накарало жителите на селата Житница, Лясково, Камен, Тянево, Черна, Кръгулево, Пчелник и Балик да се подпишат под протестно писмо. То е изпратено до Министерския съвет, МРРБ, парламента, изпълнителна агенция "Пътища", областния управител и кмета на общината. В писмото се посочват мъките, с които хората ежедневно се сблъскват, за да достигнат до различните населени места, да извозят продукцията си, както и да се справят с постоянните разходи по потрошените си коли.
Присъстващите на вчерашната среща са получили уверенията на зам.-областния управител Михаил Стоев, че посоченият участък е предложен в програмата на Пътно управление-Добрич. Още следващата седмица, съвместно с директора на Областно пътно управление инж. Дочко Дочев, ще бъде посетен посоченият участък.
Пътят ІІІ 7105, в 10-километровия участък Пчелник - Житница, е заложен в ремонтната програма на Областно пътно управление за 2006 г., казаха още от пресцентъра на областната администрация. Предвидените средства за тази година са 490 000, е заявил пред жалващите се инж. Михаил Стоев.
 


Сходни връзки

НАСТОЯВАТ ПРЕД МИХАИЛ СТОЕВ ЗА РЕМОНТ НА ПЪТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди