изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 13:25 EEST
ГЕРБ започва да записва членове по Интернет и в централата си    
Политика

ИНИЦИАТИВНИЯТ КОМИТЕТ НА "ГЕРБ" ЩЕ ИМА СРЕЩА С ОБЩЕСТВЕНОСТТА НА ДОБРИЧ НА 13 АПРИЛ - ЧЕТВЪРТЪК

София. До дни ще стартира интернет страницата на новоучреденото сдружение “Герб” www. gerb-bg.org . Това обяви Албена Куюмджиева, която е говорител на сдружението. Тя бе избрана за говорител на днешното първо заседание на Управителния съвет на ГЕРБ, предаде репортер на Агенция "Фокус".



В интернет страницата и на адреса на сдружението на ул. “Адам Мицкевич” № 4, желаещите граждани ще могат да подават молби за членство в ГЕРБ. За редовите членове ще се изискват само молби и автобиографии, а за членове на управителните съвети на областните структури ще се изисква и свидетелство за съдимост. Освен молбите за граждани, от сдружението са подготвили и молби за фирми, с попълването на които целият управителен съвет на дадена фирма може да се включи в сдружението. Заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов изключи възможността в сдружението да се включат офшорни фирми, защото данните им щели да се проверяват. Годишният членски внос за участие в ГЕРБ ще бъде 12 лева. Цветанов обясни, че от създаването на сдружението досега са получени над 30 писма от граждани и стотици телефонни обаждания. Покани за гостуване сдружението е получило от Хасково, Велико Търново, Варна, Благоевград, Смолян, Перник, Сливен, Ямбол, Видин и др. Първата среща на инициативния комитет на сдружението е тази вечер от 18,30 часа в Хасково. На 13 април пък ще бъде срещата с жителите на Добрич.
Мартина БОЗУКОВА
 


Сходни връзки

ГЕРБ започва да записва членове по Интернет и в централата си | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди