изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 14:36 EEST
БРОНЗ ЗА ВАНЯ КИРОВА ЗА СЪЧЕТАНИЕТО Й С ТОПКА    
Спорт

Добричката гимнастичка Ваня Кирова, която тази година се състезава за столичния "Левски плюс", взе бронзов медал за съчетанието й с топка в шампионата на отделните уреди.



Това стана по време на юбилейното 25-о издание на републиканския турнир по художествена гимнастика за приз "Жулиета Шишманова", който се проведе в Бургас. Кирова заслужаваше златен или сребърен медал, но съдийките й отредиха третото място. Първа стана Стела Султанова от "Илиана", а втора - Моника Минчева от "Академик", която стана шампионка в многобоя.

В първия ден на състезанието Ваня Кирова е играла перфектно, но оценките й били понижени. Това е принудило Деспа Кателиева от федерацията да изгони една от съдийките.

При девойките старша възраст първото място в многобоя зае Филипа Сидерова от "Левски", а при девойки младша възраст първа е Боянка Ангелова от ЦСКА. Носителка на приз "Жулиета Шишманова" стана треньорката на победителката в многобоя при жените Моника Минчева (Академик) - Станимира Толева. Нейни подгласнички са треньорките на шампионките в многобоя при девойките старша и младша възраст - съответно Мариана Василева и Ренета Нешева.

Международният турнир за приз "Жулиета Шишманова", който е кръг от сериите "Гран При", ще се проведе отново в бургаската зала "Младост" от 5 до 7 май, като в него ще участва олимпийската шампионка Алина Кабаева от Русия. НДТ

 


Сходни връзки

БРОНЗ ЗА ВАНЯ КИРОВА ЗА СЪЧЕТАНИЕТО Й С ТОПКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди