изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 16:36 EEST
ДВАМА ЗАГИНАЛИ И ПЕТИМА РАНЕНИ ПРИ КАТАСТРОФА    
Ред и сигурностТежко произшествие е станало на 5 април. Около 18 часа между с. Сърнец и с. Мали извор се преобръща микробус "Нисан".

Шофьорът е управлявал с несъобразена скорост и след като не успял да вземе ляв завой, се озовал в дерето. Загинали са двама души, а ранените са петима. Между пострадалите е и шофьорът Пламен Иванов Шопов от Тервел - с 16 години стаж зад волана и категория "С". Нисанът е собственост на "Делта кар" ООД в Добрич. По случая е заведено следствено дело.
ОБЩИНАТА ЩЕ ДАВА НА СЪД НЕРЕДОВНИТЕ ПЛАТЦИ
39 343 декара е общинска земя в Добрич /селска/, наета от безимотни и малоимотни граждани. От зам.-кмета Атанас Козарев разбрахме, че ненаетата земя е под 4 100 декара. По силата на заповед на кмета Петко Петков до 10 април кметовете на населени места трябва да уведомят общинското ръководство за несъбраните наемни суми. По съдебен ред общината ще решава проблемите си с некоректните платци. До края на миналата седмица само кметът на село Миладиновци е подал информация за неплатен наем на общинска земя.
НДТ - 6 апрел 1996 г.

 


Сходни връзки

ДВАМА ЗАГИНАЛИ И ПЕТИМА РАНЕНИ ПРИ КАТАСТРОФА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди