изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 23:07 EEST
Марио ал Джебури се срещна с Юнг Сук Куан в Сеул    
НовиниСеул. Председателят на Държавната агенцията по туризъм Марио ал Джебури се срещна с Юнг Сук Куан - зам.-министър в Министерството на културата и туризма, отговарящ за туризма на Република Корея, съобщиха от Държавната агенцията по туризъм.

На срещата бяха обсъдени възможностите за обмен и сътрудничество между двете страни. Беше договорено започването на работа по изготвяне и подписване на двустранна спогодба в областта на туризма.
Председателят на ДАТ Марио ал Джебури е в Сеул в рамките на голямото спортно събитие Спорт-Акорд (което ежегодно привлича спортния елит) във връзка с олимпийската кандидатура на България.
В рамките на изложението на Спорт-Акорд имаше голям интерес към българския щанд, представящ зимните курорти Банско и Боровец. Щандът ни бе посетен от множество членове на МОК и представители на спортни федерации, бяха проведени редица срещи с различни представители на международния спортен елит.
С огромен успех премина лекцията на Светла Оцетова пред представителите на международните спортни федерации и членове на МОК за планирането и използването на постоянни и временни спортни обекти.
http://www.focus-news.net/
 


Сходни връзки

Марио ал Джебури се срещна с Юнг Сук Куан в Сеул | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди