изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:08 EET
Михаил Константинов: Ако десните издигнат силен кандидат за президент, ще свършат кариерите на сегашните лидери    
Новини София. Действията на Ахмед Доган и на ДПС не отговарят на политическата действителност. Дясното пространство пък, ако излезе със слаб кандидат за президент, те като политически субекти ще си отидат заедно с този слаб кандидат.

Ако обаче издигнат силен кандидат, той след изборите ще стане естествен лидер на дясното. С това ще свършат “кариерите” на сегашните лидери. Това каза зам.-председателят на ЦИК проф. Михаил Константинов в предаването “Пропаганда” на Дарик радио.
Проф. Константинов каза още, че ГЕРБ и “Атака” ще оберат повече от половината от вота. При положение, че гласуват около 4 млн., това са над 2 млн. гласове. Съществена част от избирателите на дясното вече гласуват за Бойко Борисов и за “Атака”, а е възможно и да се активизират хора, които досега не са гласували. Между СДС и Бойко Борисов няма знак на равенство, но има взаимно ухажване, заяви Михаил Константинов.
 


Сходни връзки

Михаил Константинов: Ако десните издигнат силен кандидат за президент, ще свършат кариерите на сегашните лидери | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди