изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 14:12 EEST
КИТАЙСКИТЕ КОМУНИСТИ ПРОПАГАНДИРАТ С НОВА КОМПЮТЪРНА ИГРА    
Китай

Комунистите в Китай намериха нов начин за ефективна пропаганда сред невръстната аудитория. Един от легендарните комунистически герои от историята на народната република - Лий Фенг е основната действаща фигура в поредната компютърна игра, която ще наводни многомилионния пазар тази година.



 

Според митовете благородният герой с леви убеждения е скромен младеж, който отдава целия си живот в служба на комунистическата идея. Лий Фенг безропотно подпомага дейността на партията до трагичната си смърт през 1962 година.

В новата компютърна игра именно прототип на Лий Фенг е основен герой в сюжета. Драмата в играта е насочена около различни предизвикателства, където Лий трябва да се доказва като смел момък, който върши само добри дела. В първите нива на играта Лий Фенг върши елементарни домакински дейности, с които се трупат точки. Следва търсене на съкровище, което в края на играта се оказва ракла с портрети на учителя на китайските комунисти Мао.

Разработването на компютърна игра в помощ на пропагандата сред младите в Китай не е случаен ход. Игрите там се радват на широка популярност през последните години като само през миналата година пазарът им е оценен на над 240 милиона щатски долара.

WWW.MMTV.BG/ULTRA

 


Сходни връзки

КИТАЙСКИТЕ КОМУНИСТИ ПРОПАГАНДИРАТ С НОВА КОМПЮТЪРНА ИГРА | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
КИТАЙСКИТЕ КОМУНИСТИ ПРОПАГАНДИРАТ С НОВА КОМПЮТЪРНА ИГРА
Автор: Anonymous да 2006-04-09 @ 14:17 EEST
  Да бе американците могат ,на китайците забранено хахах.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди