изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 23:24 EEST
СЕМИНАР ПО МАЖОРЕТНИ ТАНЦИ СЕ ПРОВЕДЕ В ДОБРИЧ    
КултураОт петък до неделя Добрич бе домакин на семинар по мажоретни танци за хореографи и ръководители на състави. Организатор бе общественото настоятелство при Центъра за работа с деца. Форумът се проведе в бившата бингозала в сградата на младежкия дом, която в момента е репетиционна база на Фолклорния танцов ансамбъл "Добротица".

В семинара участваха 18 хореографи и ръководители на мажоретни състави от Добрич, Тервел, Мездра, Шумен, Бургас, Карнобат, София, Пловдив и Вършец. Лектори бяха Биляна Масларова /парадни мажоретки/ и Васил Петков /спортни мажоретки/. Програмата включваше теоретична и практическа част, а в последния ден се състоя и обсъждане.
Тази година в Добрич ще се проведе четвъртото издание на фестивала на мажоретния танц "Златен помпон". Крайният срок за заявяване на участие е 30 юни, каза директорът на Центъра за работа с деца Надя Добрева. Предстои тя да участва в журито на фестивала "Еврооркестър", в категорията за мажоретки. Фестивалът ще се проведе от 28 април до 3 май в Москва.
 


Сходни връзки

СЕМИНАР ПО МАЖОРЕТНИ ТАНЦИ СЕ ПРОВЕДЕ В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди