изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 21:18 EEST
СПРАВКИ ЗА ОТСЪСТВИЯТА ЩЕ СЕ ПРАЩАТ ВСЕКИ МЕСЕЦ В МОН    
ОбразованиеВсеки месец Регионалният инспекторат по образование ще обобщава и изпраща в образователното министерство справки за отсъствията на учители и ученици в учебните заведения в Добричка област.

Информацията ще бъде получавана от директорите. Първата справка вече е изпратена, каза началникът на инспектората Рина Иванова. Тя посочи, че проблем са многото отсъствия на учениците. Именно този въпрос ще бъде подложен на обсъждане на предстоящото тази седмица съвещание с всички директори на учебни заведения от областта. По време на срещата ще се обсъди и наредбата за прием на ученици след 7 клас и основно образование, ще стане дума за конкретни задачи по текущия график. Целта ще бъде да се работи така, че да няма забавяне в сроковете. На съвещанието ще се обсъди и възможността общински средни училища да кандидатстват пред МОН във връзка с енергийната ефективност. Срокът за изпращане на предложенията е 17 април. Става дума за подмяна на дограма, ремонт на сградния фонд, газифициране и т.н. Училищата обаче трябва да отговарят на определени условия, след което МОН ще извърши класиране.
 


Сходни връзки

СПРАВКИ ЗА ОТСЪСТВИЯТА ЩЕ СЕ ПРАЩАТ ВСЕКИ МЕСЕЦ В МОН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди