изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 05:39 EEST
ПЪРВИТЕ СТО ДНИ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО СИ ОТЧЕТЕ Д-Р КОМАРЕВА    
ЗдравеПървите 100 дни от управлението си отчете на 7 април - Деня на здравния работник, управителят на Диагностично-консултативен център I в Добрич д-р Велина Комарева.

 Това стана на коктейл, на който присъстваха специалисти от лечебното заведение и общопрактикуващи лекари. Гости бяха зам.-кметът Ваня Балчева и д-р Желязко Железов - член на комисията по здравеопазване към Общинския съвет. Събитието се проведе в напълно обновената заседателна зала в ДКЦ I.
Стана ясно, че за периода на управление на д-р Комарева са ремонтирани основно и премебелирани 10 лекарски кабинета. Ремонтирана е и очната операционна. С цел привличане и задържане на пациентите, в лечебното заведения вече работят четирима специалисти - офталмолог, алерголог, гастроентеролог и уролог. Пред присъстващите д-р Комарева изреди и новата съвременна диагностична апаратура, с която се е сдобил центърът. До две седмици центърът ще има и нов мамограф. В най-скоро време ще започне внедряването на информационна система и на компютърна мрежа. Управителят на ДКЦ I  сподели пред присъстващите, че лечебното заведение кандидатства за апаратура пред Револвиращия фонд на Министерството на здравеопазването. Предвижда се и внасянето на проект за енергийна ефективност - за подмяна на остарялата дограма с алуминиева. Предстои пребоядисване на сградата отвън и на коридорите на четвъртия етаж. Лечебната физкултура ще бъде снабдена с нови апарати.
Поздрав от името на кмета на Добрич Детелина Николова и от общинското ръководство по повод Деня на здравния работник отправи зам.-кметът Ваня Балчева. Тя пожела амбициозната програма на новия управител да бъде регулярно и качествено изпълнена. Бе прочетен и поздрав от областна управа. НДТ

 


Сходни връзки

ПЪРВИТЕ СТО ДНИ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО СИ ОТЧЕТЕ Д-Р КОМАРЕВА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди