изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 02:09 EET
По непотвърдена информация простреляният във Варна е Петър Пануков-Плевенския    
Ред и сигурност Варна. По непотвърдена информация простреляният във Варна 34-годишен мъж е Петър Пануков, с прякор Плевенския, предаде радио “Фокус” - Варна.

Той е познат на службите на МВР като автоджамбазин, близък до Константин Рогов-Рогача и Ивайло Паунов–Джованито, които по-рано са били под арест за кражби и трафик на коли в Испания. По Ивайло Паунов–Джованито бе стреляно с автомат преди повече от година през витрината на луксозното варненско кафене “Сохо” на ул. “27 юли”. Заедно с него бе ранена и бившата манекенка и “Мис Варна” за 2003 Михаела Мирчева. Извършителят на това престъпление не разкрит до момента.
Пострадалият, за когото хирурзите се усъмниха, че е ранен от куршум, е отказал лекарска намеса и е удостоверил отказа си с подпис, след което е напуснал болницата. Обяснил, че се е одраскал в храсти в Морската градина снощи. Той е отказал всякакво съдействие на органите на полицията, съобщиха от пресцентъра на РДВР – Варна.
 


Сходни връзки

По непотвърдена информация простреляният във Варна е Петър Пануков-Плевенския | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди