изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 09:37 EEST
БАСКЕТБОЛИСТИТЕ СЕ ПРОСТИХА С УЧАСТИЕ В ЗОНАЛНИТЕ ПЪРВЕНСТВА    
Новини

Поради липса на финанси, два отбора на баскетболен клуб "Добрич 93" ще пропуснат зоналното първенство, съобщи треньорът Янаки Янакиев.



Тези седмица неговите възпитаници трябваше да се включат в турнира за юноши старша възраст, който ще се проведе в Ямбол. Тимът обаче няма да участва в състезанието, тъй като липсват средства. Припомняме ви, че възпитаниците на Янакиев спечелиха квоти за зоналното, след като завършиха шести в междуобластната група. С участие в зоналния шампионат ще се разминат и състезателите на Венета Великова, които ще си останат да тренират у дома поради същата причина. Те взеха визи за следващата фаза, но при момчетата до 14-годишна възраст. "Сега нашите възпитаници ще продължат подготовката си за предстоящите ученически игри по баскетбол, които стигнаха до зоналeн eтап. Там те ще представят отборите на своите учебни заведения" - сподели г-н Янакиев.

 


Сходни връзки

БАСКЕТБОЛИСТИТЕ СЕ ПРОСТИХА С УЧАСТИЕ В ЗОНАЛНИТЕ ПЪРВЕНСТВА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди