изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 14:04 EEST
ЕДНА ТРЕТА ОТ ФИРМИТЕ НЕ СА ДЕКЛАРИРАЛИ ПЕЧАЛБАТА СИ    
ЛюбопитноДо 31 март т.г. юридическите лица трябваше да подадат декларации по данъчни служби за печалбата, която са реализирали.

Според статистиката, данъчно задължените да направят това субекти са 1577. Какви са обаче резултатите? В срока декларации са подали 916 юридически лица. Малко след срока - още 35. За останалите, както се казва - ни вест, ни кост. За закъснението до един месец с декларацията глобата е от 50 000 до 200 000 лева. Предвидени са и имуществени санкции за фирмите от 250 000 до 500 000 лева.

РЕД И ДИСЦИПЛИНА В ДОБРИЧКАТА БОЛНИЦА
Ограничителни мерки, с които да се спре денонощният поток на влизащи и излизащи от добричката болница, е решил да вземе директорът на здравното заведение д-р Христо Мирчев. Безпрепятственият достъп на външни лица пречел както на пациентите, така и на работата на медицинските лица, а и това пречело на ограничаването на кражбите и злоупотребите, каза д-р Мирчев. Тъй като реконструкцията на терапевтичния блок продължава, ограничения на този етап можели да се направят само за хирургическия корпус.
НДТ - 13 април 1996 г.

 


Сходни връзки

ЕДНА ТРЕТА ОТ ФИРМИТЕ НЕ СА ДЕКЛАРИРАЛИ ПЕЧАЛБАТА СИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди