изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 14:10 EEST
ЦДГ "РАДОСТ" ОРГАНИЗИРА БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЛ    
ОбществоВеликденски благотворителен бал организират тази вечер ръководството и училищното настоятелство на Целодневна детска градина 20 "Радост" в Добрич. Събитието ще бъде от 19 ч. в ресторант "България", съобщи директорката на детската градина Валентина Господинова.

Балът е посветен на празниците Цветница и Великден. Ще присъстват целият колектив на детската градина, родители, спонсори и малчугани. Разбира се, децата ще изнесат празнична програма - ще има лазарки, танцуващи яйца, шарени петлета и т.н. Предвидено е и организирането на великденски базар, предметите в който са изработени от учителите и родителите. Всеки, който пожелае, ще може да си закупи писани яйца, различни великденски украси, кошнички, петлета и др., а така също красиви саксийни цветя, посадени специално за бала. Ще има също благотворителна томбола. На търг ще бъдат разиграни картини, дарени от различни автори, и два красиви гоблена с библейски сюжет.
 


Сходни връзки

ЦДГ "РАДОСТ" ОРГАНИЗИРА БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди