изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 18:05 EEST
БОЙКО БОРИСОВ ВЗЕ УЧАСТИЕ В УЧРЕДЯВАНЕТО НА СТРУКТУРА НА ГЕРБ В ДОБРИЧ    
Новини

В препълнената зала "Добрич" в едноимения областен център дойдоха над 800 души, за да участват в среща с ръководството на ГЕРБ и кмета на София Бойко Борисов. На срещата бе учредена и структурата на ГЕРБ в Добрич. ИА ФОКУС за срещата.



Добрич. До края на тази година ще се приеме закон за децентрализацията на местната власт, направил съм всичко необходимо в Брюксел това да стане, заяви кметът на София Бойко Борисов на среща със симпатизанти на ГЕРБ в Добрич, предаде репортер на Агенция “Фокус”. Относно децентрализацията на местната власт Борисов заяви, че държавата прибира данъците на общините и не им дава пари за инфраструктура. Борисов подчерта, че смисълът на децентрализацията е хората да си живеят по родните градове, а не да се насочват към административните центрове. Той бе категоричен, че местните данъци и такси трябва да остават в общините, за да се инвестират в развитието им.
Мартина БОЗУКОВА

София. Никой не обича военните, войните и военните бази, заяви кметът на София Бойко Борисов на среща със симпатизанти на ГЕРБ в Добрич, предаде репортер на Агенция “Фокус”. Той обаче направи уточнението, че изпитва уважение към професията на военнослужещите. Борисов заяви, че в момента американците имат нужда от нас за разполагането на военни бази, но по-важното било като им ги даваме, да защитим интересите си.
Столичният кмет обясни, че САЩ трябва да ни обезпечат финансово и с тези средства да покрием свои неотложни нужди.
Мартина БОЗУКОВА

София. В управлението трябва да има хора от всички етноси, но те не трябва да се капсулират в една партия на етнически принцип заяви кметът на София Бойко Борисов на среща със симпатизанти на ГЕРБ в Добрич, предаде репортер на Агенция “Фокус”. Той бе помолен да коментира позицията си относно ДПС, “Атака” и новините на турски по БНТ.
“В България турци няма, тук живеят българи. Има българи-християни и българи-мюсюлмани, но всички са българи”, категоричен бе Борисов. Той подчерта, че всеки може да си пусне Си Ен Ен или турската телевизия, но у нас официалният език е българският и трябва да се говори на него.
Борисов посочи, че има много приятели, особено в турските служби. Той каза още, че в Турция хората не се отъждествяват с която и да е българска партия.
По повод лидерът на ДПС Ахмед Доган Борисов заяви, че той е много по-умен от останалите политици, защото умеел да ги манипулира и даде пример с Иван Костов, Симеон Сакскобургготски и Сергей Станишев.
Мартина БОЗУКОВА 
 
Добрич. Няма единна система, която да свързва МВР, прокуратура, следствие и съд. Затова всяка от институциите прехвърля проблемите на другите, заяви кметът на София Бойко Борисов на среща със симпатизанти на ГЕРБ в Добрич, предаде репортер на Агенция “Фокус”.
Според него съдебната реформа трябва да се извършва от съдии. “Затова и председателят на ГЕРБ е съдия”, подчерта Борисов. Той посочи, че българските закони са направени така, че дават възможност за тълкувания, които са в полза на престъпниците. “Няма разлика дали ще взривиш апартамента на журналист или метрото. Това е тероризъм”, категоричен бе бившият главен секретар на МВР.
Той припомни как по времето, когато е бил в системата на МВР, много пъти са били задържани хора, които съхраняват и пренасят взривни устройства и заради лошите закони те са се измъквали с условна присъда.
Мартина БОЗУКОВА

Добрич. Тройната коалиция е виновна за изоставането на България от Румъния в присъединяването ни към ЕС, заяви кметът на София Бойко Борисов на среща със симпатизанти на сдружението в Добрич, предаде репортер на Агенция “Фокус”. “Ако се присъединим с предпазни клаузи, това ни прави уязвими и ще пречи на следващите правителства да защитават българските интереси”, каза Борисов. Той изрази притеснение, че е възможно да ни приемат в ЕС с предпазна клауза и нашите съдебни решения да не важат в Европа.
Борисов подчерта, че всяка партия у нас си има “обръч от фирми”. “В София това са общинските фирми, защото в бордовете им има представители на отделните партии. На държавно ниво става същото с държавните фирми”, обясни Борисов.
Той припомни как президентът Георги Първанов е призовал да се махнат зам.-министрите от бордовете на държавните фирми, но този призив бързо е бил забравен.
В отговор на въпрос дали не повтаря действията на бившия столичен кмет Стефан Софиянски, който е направил партия, Борисов заяви: “Аз имах място в парламента, но аз не отидох там. Софиянски предпочете да влезе в НС и ни остави в небрано лозе”.
Мартина БОЗУКОВА

Добрич. ГЕРБ не е партия, но аз рано или късно ще направя такава, заяви кметът на София Бойко Борисов на среща със симпатизанти на сдружението в Добрич, предаде репортер на Агенция “Фокус”. Борисов подчерта, че Народното събрание е най-важната институция, където се коват законите. “Затова там трябва да имаме мнозинство, да променяме закони. Не си поставям за цел аз да бъда този човек. Искам да се намерят най-качествените хора”, обясни Борисов. Той подчерта, че заради това се опира именно на местните структури, защото хората по места най-добре познават проблемите. “Те ще посочват общинските съветници и депутатите, когато се трансформираме”, подчерта Борисов.
Попитан как ще гарантира, че в структурите по места ще влязат най-качествените хора Борисов заяви, че никога не е допускал шуробаджанащина и припомни, че като главен секретар на МВР не е назначил нито един свой човек и е работил със заварените подчинени.
На срещата в Добрич присъстват председателят на ГЕРБ Душана Здравкова, зам.-председателите Цветан Цветанов и Красимир Велчев, както и кметът на Каварна Цонко Цонев. Там е и представителят на ГЕРБ за Добрич Румен Иванов, бивш директор на РДВР-Добрич.
Мартина БОЗУКОВА

Добрич. Започна срещата на кмета на София Бойко Борисов със симпатизанти на сдружение Граждани за европейско развитие на България (ГЕРБ) в Добрич, предаде репортер на Агенция “Фокус”. Срещата се провежда в Залата с органа в центъра на града. Бойко Борисов отговаря на въпросите на симпатизантите за сдружението, вътрешно- и външнополитическия живот на страната.
Над 800 души дойдоха в Добрич, за да чуят Борисов.
Мартина БОЗУКОВА

 


Сходни връзки

БОЙКО БОРИСОВ ВЗЕ УЧАСТИЕ В УЧРЕДЯВАНЕТО НА СТРУКТУРА НА ГЕРБ В ДОБРИЧ | 6 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
БОЙКО БОРИСОВ ВЗЕ УЧАСТИЕ В УЧРЕДЯВАНЕТО НА СТРУКТУРА НА ГЕРБ В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2006-04-14 @ 08:55 EEST

Ако си мислите че Бат Бойко е новия месия се лъжете.Народе не се връзвай отново после ще съжаляваш.Вижте кои само регионалните координатори ченгета които той сам назначаваше.

БОЙКО БОРИСОВ ВЗЕ УЧАСТИЕ В УЧРЕДЯВАНЕТО НА СТРУКТУРА НА ГЕРБ В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2006-04-14 @ 10:06 EEST

Ти да не искаш пак ***ти да стават шефове на партията

БОЙКО БОРИСОВ ВЗЕ УЧАСТИЕ В УЧРЕДЯВАНЕТО НА СТРУКТУРА НА ГЕРБ В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2006-04-14 @ 10:08 EEST
Само червените ли не са илюзия?
БОЙКО БОРИСОВ ВЗЕ УЧАСТИЕ В УЧРЕДЯВАНЕТО НА СТРУКТУРА НА ГЕРБ В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2006-04-14 @ 18:29 EEST
Казано е: По делата им ще ги познаете! Та на въпроса.Какво направи Б.Б. като главен секретар - нищо,медиите го фаворизираха и му изградиха имиджа.Какво е направил досега като кмет на София освен да недоволства? Какво е направил Румен Иванов за Добрич,като началник на РДВР Добрич - нищо,остави на спокойствие мошениците.Работили добре заедно(Б.Б.и Р.И.) та нали заедно покриха мошеници,като Христо Жорж Калинков,даже Румен Иванов ходеше лично в офиса на Хр.Ж.К.-срамота за поста който заемаше.Е,като знаем кои са и останалите добричлии в ГЕРБ е ясно какви ще са реалните цели на сдружението,а не какво говори Б.Б.Добре,че до изборите има още много време,та хората да се отрезвят и проумеят кои са  какво ще ги последва пак,ако гласуват за тях,както стана като гласуваха за царистите.
БОЙКО БОРИСОВ ВЗЕ УЧАСТИЕ В УЧРЕДЯВАНЕТО НА СТРУКТУРА НА ГЕРБ В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2006-04-15 @ 18:33 EEST
Ami glasuvaite za DPS togava, a Yasen Penchev napravete ministar na zemedelieto
БОЙКО БОРИСОВ ВЗЕ УЧАСТИЕ В УЧРЕДЯВАНЕТО НА СТРУКТУРА НА ГЕРБ В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2006-04-15 @ 18:37 EEST
Да бе, и Евтим Костадинов да стане министър на МВР! После децата от Пазарджик виновни

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди