изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:17 EET
Агенцията по заетостта набира кандидати за работа в Испания    
Новини Агенцията по заетостта набира 114 кандидати за работа в Испания по сключената междуправителствена спогодба между Кралство Испания и Република България. Търсят се

94 шофьори на камион по различни оферти, 10 дърводелци-мебелисти, 5 индустриални тенекеджии, 3 механика на камион и 2 механика на селскостопански и индустриални машини. Изискванията за възраст, трудов стаж и владеене на език са посочени в офертите за работа.
 5 май 2006 г. е крайният срок, в който кандидатите, български граждани, трябва да подадат в бюрата по труда по местоживеене: молба за допускане до интервю; молба за работа в Испания, попълнена в 2 екземпляра на български и испански език; копие на диплома за завършено професионално образование и/или копия на документи за квалификационна степен/разряд по специалността, с която се кандидатства; копие на трудова книжка/осигурителна книжка; копие на шофьорска книжка; пълно копие на международния паспорт; копие на документ/и за владеене на испански или друг чужд език. Кандидатите могат да подават молба за допускане до интервю само по една от офертите.
 Повече информация можете да получите в бюрата по труда в страната, на интернет страницата на Агенцията по заетостта, както и на тел. 02/980 87 19.

 


Сходни връзки

Агенцията по заетостта набира кандидати за работа в Испания | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди