изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 14:16 EEST
"КАЛИАКРА" ТРЪГВА ЗА ТРИТЕ ТОЧКИ    
СпортФутболистите на "Калиакра" ще се изправят утре срещу един от най-стойностните отбори във втория ни ешелон - "Хасково", който заема второ място във временното класиране и е сред основните претенденти за място в "А" група.

От президента на клуба Красимир Тодоров научихме, че след домакинската победа над "Загорец" миналата седмица настроението сред състезателите е приповдигнато и всички са амбицирани да направят още един хубав мач. "Срещу силните отбори играем добре. Да се надяваме, че и сега ще бъде така", каза още Кр. Тодоров. За съжаление, старши-треньорът Валентин Пейчев няма да може да разчита на трима от основните си състезатели. Двама от тях - Веселин Сърбаков и Румен Андонов, са наказани заради получени наказателни картони, а Стефан Славов все още се възстановява след операция. Срещата ще се проведе в Раднево, тъй като отборът на "Хасково" е наказан с лишаване от домакинство.

 


Сходни връзки

"КАЛИАКРА" ТРЪГВА ЗА ТРИТЕ ТОЧКИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди