изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 02:11 EEST
ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ НАГРАДИ МЛАДИ ХУДОЖНИЦИ    
ОбществоДинчер Хаджиев отличи деца от цялата област, които са се представили най-добре в конкурса за рисунка "С очите си видях бедата"

Награждаването се състоя в петък във фоайето на областната управа. Конкурсът "С очите си видях бедата" е организиран от областната администрация, дирекция "Гражданска защита" - Добрич, Инспектората по образование и Центъра за работа с деца. 462 деца от цялата област са участвали в общинските нива на надпреварата, съобщи Кина Николова - главен инспектор по подготовката на населението в дирекция "Гражданска защита". От всички творби до областния кръг са допуснати 116. От тях пък са отличени 22 рисунки. Те ще участват в националния конкурс през октомври в София. В петък областният управител Динчер Хаджиев награди авторите на тези 22 рисунки, които са подредени във фоайето на областната администрация. Творбите на децата представят различни бедствия - земетресение, наводнения, пожар и т.н. Рисунките носят и разнообразни заглавия - "Борбата с огъня е трудна", "Човекът е човек, когато помага", "Нека силата на водата служи само за добро", "С огъня шега не бива", "Да си помагаме в беда" и т.н.
 


Сходни връзки

ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ НАГРАДИ МЛАДИ ХУДОЖНИЦИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди