изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:48 EET
Шофьорът и личен охранител на Волен Сидеров - Любомир Бакърджиев, е обявен за общодържавно издирване    
НовиниПазарджик. Шофьорът и личен охранител на Волен Сидеров - Любомир Бакърджиев, е обявен за общодържавно издирване, съобщиха от полицията. В момента в сградата на РПУ-Пазарджик депутатът Павел Чернев и шофьорът му Пело Стоев дават свидетелски показания пред дознател.


Депутатът Павел Чернев и шофьорът му Пело Стоев се явиха с близо час и половина закъснение. Преди разпита Пело Стоев заяви, че ще потвърди версията на Павел Чернев, защото това е обективната истина и само истината.
Шофьорът на Волен Сидеров, Любомир Бакърджиев, не се е явил на разпит до момента.
Днес той ми се обади няколко пъти за съвет, много е объркан не знае какво да прави. Дадох му съвет все пак да се яви на разпит. Това каза преди минути за БНР Павел Чернев. Според него предстои организирането на извънреден събор-конгрес, на който все пак трябва да се реши съдбата на Волен Сидеров, но преди това ще трябва да се събере парламентарната група. Вече в “Атака” имало сериозни настроения срещу начина и манталитета на ръководене на партията. Атаката е срещу Волен Сидеров.
 


Сходни връзки

Шофьорът и личен охранител на Волен Сидеров - Любомир Бакърджиев, е обявен за общодържавно издирване | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Шофьорът и личен охранител на Волен Сидеров - Любомир Бакърджиев, е обявен за общодържавно издирване
Автор: Anonymous да 2006-04-18 @ 12:10 EEST
Павел Чернев и Петър Берон, като че ли не знаят какво искат. Няма нужда да са подкупни, това се знае от цялото Българско население. Нека не измислят всеки ден различни версии за инцидента, а да помислят за нас обикновените българи, нека не ни отклоняват от реалните проблеми на живота ни, защото ние сме крайно бедни. 

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди