изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 15:29 EEST
Глория ражда извънбрачно дете и влиза във ВИП Брадър    
ЛюбопитноПоп фолк певицата Глория ще роди извънбрачно дете, което ще гледа сама с майка си и ще се опита да спечели 50 000 лв. от ВИП Брадър. Звучи ви като абсурдна история? Не съвсем. Това е роля, в която певицата ще се превъплъти във Виолета Здравкова в новото токшоу „На твое място“ по Нова телевизия.


Водещ на предаването е „половинката“ на Ники Кънчев – Евелина Павлова. В рамките на час Евелина ще посреща своя основен гост – известна публична личност, който ще пресъздава чрез разговор в студио интимен проблем на телевизионен зрител.

В първото шоу в понеделник, 17 април гост ще е именно фолкдивата Глория. Тя ще „изиграе” главна роля в една действителна история, в която Мис България ’99 ражда извънбрачно дете, отглежда го сама с помощта на своята майка и взима участие в първия сезон на риалити шоу за знаменитости, за да спечели 50 000 лева, с които да „откупи” своята финансова независимост.

Как ще се почувства щастливо омъжената Глория на мястото на най-критикуваната майка в България, която изненадващо успя да спечели второ място във ВИП Брадър, как ще реагира певицата в ситуациите, с които самата Виолета вече се е сблъсквала и каква перспектива ще даде на нейните проблеми ще стане ясно в първото шоу.

Психолог в пилотното издание на „На твое място” ще бъде Ани Владимирова, психолог на VIP Brother и първият психотерапевт, с когото Виолета Здравкова някога се е срещала и говорила.

Идеята на предаването е зрителите да могат да изпращат своите лични истории, които ще бъдат пресъздадени от известна личност.

„На твое място“ е продукция на СИА Адвъртайзинг, компанията на Нико Тупарев, която е продуцент на Биг Брадър. 
http://www.dnes.bg
 


Сходни връзки

Глория ражда извънбрачно дете и влиза във ВИП Брадър | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди