изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 09:18 EET
Виолета от ВИП Брадър: Киро го изиграх, имам богат 50-годишен приятел    
ИнтервютаВИП Брадър си е ВИП Брадър и ако не ми вярвате трябваше да видите тълпата дечица, чакащи за автографи и целувки пред сградата, където ВИП Брадърите даваха интервюта на журналистите.


Виолета специално раздаваше целувки по бузките. На мен не ми даде, въпреки подозренията ми, че ще се уредя, след като 8-годишни момченца се уреждаха и то по няколко пъти.

Превъзбудена, весела и крайно позитивна. Нищо общо с Виолета от Къщата. Мрази играчи като Киро Скалата и намира небрежните слабички журналисти като мен за симпатични. Хм.. има нещо гнило тук.

Преди да започнем интервюто тя моли да й донесат автограф от Киро Скалата, който си е напрaвил картички и ги раздава на феновете. Тя не го е виждала от снощи (интервюто е взето във вторник сутринта, след финала на ВИП Брадър бел.ред.).

Еми... ок... кой е първият въпрос който ми хрумва.. разбира се логичният:

И сега какво?

Всички това ме питат, но аз още не мога да се осъзная. Няма да издавам албум (смее се, бел. авт.).

Разбрах, че Мариан от Биг Брадър 2 работи в бившия ти фризьорски салон?

Аз продадох салона на един негов колега, и той започна да работи там с него, впоследствие влезе в Биг Брадър, и така. Аз си го знам като Мариан от моя салон.

С какво се занимава непосредствено преди да влезеш в Къщата?

С мода, ревюта такива неща. Бях лице на Жана Жекова (моден дизайнер, бел. авт.), снимах се за календари.

Известна, красива и на всичкото отгоре Мис България. Всичко това звучи като живот-мечта, а вътре ти се държа сякаш си най-нещастната жена на света. Защо?

Да, единственото нещо, което нямах бе собствен дом. Но съм имала моменти, в които е нямало какво да ядем и какво да работя.

Не мога, след като съм Мис България да отида и да кажа: Искам да стана сервитьорка.

Защото майка ми навремето не е имала възможност да ме издържа, докато уча и затова не съм учила. Мога единствено и само да бъда красива.

И как да си изхраня детето така? Тази титла ми взе много повече отколкото ми даде. Тя ме ангажира с нещо, което аз не съм.

Приятелят ми е на 52 години. Тренира здраво, пие витамини... яде мед. Изглежда по-добре, отколкото много млади мъже навън. Много е богат, много е красив и много ме обича.

Е тогава, какъв ти е проблемът?

Аз нямам проблем. Ето виж с какъв sms се разделихме. Той ми го пусна час преди да вляза в Къщата. “Харесвам те, когато се бориш и се раздаваш. Обичам те и ще бъда с теб през цялото време. Успокой се и дай най-хубавото от себе си – ти го имаш в изобилие. За останалото Господ си знае работата”.

И ето, в момента има майстори в неговото жилище, което е един много красив и огромен мезонет и преправят спалнята за гости на детска стая.

А той как реагира на твоята авантюра с Киро Скалата?

Той знаеше, че играя роля.

И плакането ли беше роля?

Не, всичко освен това с Киро си бях аз. Аз исках да покажа каква съм, като обичам и затова реших да го покажа с някой от Къщата. Избрах Киро, защото най си подхождаме. Той е единственият шоумен, на който нямаше да разбия сърцето.

Ако бях избрала Дичо за тази игра, той досега щеше да лази.

А Митьо Пищова?

А, стига бе, ще взема да умра на оная му работа (смее се, бел. авт.). С тоя негов питон. Стига бе аз съм лирично момиче. Пиша стихове.

Я кажи един?

Където свършва морето, там започва мъжът
където свършва морето, там започва брегът
замислиш ли се и разбираш, че за всяко нещо е така
краят на чистата истина носи грозна лъжа

край на едното, на другото начало
е, различни са те, като черно и бяло
а, всъщност така си приличат.
Краят на нещо е ново начало

Преди да влезеш в Къщата познаваше ли се с някой от съквартирантите?

Не, освен с Галя (Литова бел. авт.). И то ей така, само сме се засичали, макар че тя твърдеше, че се познаваме от 10 години.

Преди хората ме бяха позабравили, а сега вече всички се сещат, че съм Мис България. Всъщност аз исках да вляза в Биг Брадър, за да скъсам с това “Мис България” и да го махна, но се получи точно обратното.

Галя от Каризма?

Не може да си звезда и да си оставиш бикините няколко дни в един леген с ей такава кора отгоре. Или да ме пита, защо се нахвърлям на Киро и какво ли си мисли жена му. Aми тя като се прибра (от наградите на БГ Радио, бел.авт.) какво направи? Веднага се нахвърли да го целува по устата.

ЛиЛана?

Толкова куха лейка. Не можеш да говориш за 15 оргазма и в същото време бикините с бялото течение да ти висят на простора.

Тя флиртуваше с Киро, видя го че се е насочил към мен и започна с Дичо.

На мен ми беше много тъпо за Дичо, защото Диляна (приятелката на Дичо, модел, бел. ред.) е много свястно момиче, а тази малката няма нито едно качество на Диляна.

Последното нещо беше, като излезе последния ден от банята с бански.

Не можеш да ходиш с полупрозрачни дрехи и да развяваш тия кози цици, дето не са за показване, и после да се къпеш с бански.

Тя казва, че било фешън. Аз дето имам силикон не мога да си позволя да ходя гола.

Имаше ли някой, който не познаваше преди това?

Денди и оперната певица, която се оказа голям пич. Но всички като нея, които се докоснаха до Скалата, излязоха.

А ти как успя да се задържиш. Изигра ли го?

Да, защото мразя играчи.

Той играч ли е?

Да, макар, че малко ниска топка ми дойде. Но е много хубав мъж и страшно сексуален.

А бащата на Данайа? Вярно ли е, че не се е грижил за нея?

Той допреди три месеца не знаеше кое е шкафчето й в детската градина. Жена му ни съди, за бащинството. Твърди, че той не е баща на Данайа.

Всичко е заради това, че тя му е пълноправен наследник. Тогава нямах пари за адвокат. Само аз и циганите от Илиенци нямахме адвокати.

Накрая ми назначиха служебна защита, някакви жени, които идваха и си отиваха. ДНК тест доказа, че той е бащата. От притеснения за 6 месеца бях станала 46 килограма.

Мислеше ли си, че накрая можеш да спечелиш ВИП Брадър?

Да, мислех го наистина. Малко съм разочарована, че каквито и качества да имам българинът никога няма да допусне да спечели жена.

Между другото, с какво се занимават най-близките ти приятелки?

Едната е козметичка, другата е управителка на аптека, третата работи на ведомственото кафе на едни софийски таксита.

Една пък се ожени за чужденец, защото е голяма майсторка. Сега живее в Долно Линево, на Дунав (село в Северозападна България, в община Лом, бел. ред.), женена за 64-годишен богат австриец.

Сега нещо обаче се оказа, че той привършва парите и тя май ще продава кебапчета. Но аз нямам нищо против да ходя и да й помагам.

От: Кирил Христов (kiro@dnes.bg)

http://www.tialoto.bg

ПРОЧЕТЕТЕ И ВИЖТЕ ОЩЕ >>>

 


Сходни връзки

Виолета от ВИП Брадър: Киро го изиграх, имам богат 50-годишен приятел | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Виолета от ВИП Брадър: Киро го изиграх, имам богат 50-годишен приятел
Автор: Anonymous да 2006-04-17 @ 16:17 EEST
Slushai madam ti si edno razglezeno momiche,koeto ima oshte mnogo da raste za da stane jena a oshte poveche i maika.Kiro se darja sas teb mnogo tolerantno i e PICH s glavni bukvi,a ti iavno si mislish che si centara na vselenata ,slez na zemiata ne misli che kato si bila mis Balgaria(mislia che tova chuh)si oshte na podiuma .

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди