изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 02:45 EET
Лидер на дясна партия не е предлаган за кандидат-президент, стана ясно след сбирка на десните    
НовиниСофия. Групата на десните партии, която води преговори за обща дясна кандидатура за президентските избори, се събра днес на среща в централата на БЗНС на Георги Пинчев на ул. “Врабча” 1 в столицата, предаде репортер на Агенция "Фокус".


В сбирката участваха представители на всички десни партии.След срещата преговарящият от страна на СДС Владимир Кисьов заяви, че са били представени 3-4 кандидатури на лица от обществения и политически живот. “От СДС предложихме наистина достойна кандидатура, която беше приета нормално от партньорите ни като име”, каза още Кисьов. По думите му не всяка партия обаче е представила свой кандидат. Това може да стане и в четвъртък, когато ще бъде следващата среща на десните.
По думите на Кисьов нямало неприемливи имена, тъй като преговарящите нямали мандат да отхвърлят едно или друго име. На въпрос кога ще стане известно името на кандидат-президента, Кисьов отговори, че все още има време до регистрацията.
“Смятам, че в крайна сметка ще успеем да се обединим”, сигурен бе общинският съветник. Той заяви също така, че лидер на дясна партия не е предлаган за кандидат-президент.
Говорителят на Демократическата партия Николай Христов пък каза, че в четвъртък евентуално ще има още предложени кандидатури от партиите, които досега не са направили предложенията си.
“При положение, че дефинираме преговорите като един открит процес, всяка една бройка на кандидатури, обявени към този момент, по някакъв начин не ограничава процеса”, каза още Христов. Според него предложените имена заслужавали внимание.
Николай Христов заяви, че от Демократическата партия не са предложили своя кандидатура, тъй като “името на Демократическата партия не е от имената на преговарящите”. Той допълни още, че преговарящите са отворени и към обществени и към политически фигури и че именно такива са били предложени днес.
Мария СТАЛЯНОВА
 


Сходни връзки

Лидер на дясна партия не е предлаган за кандидат-президент, стана ясно след сбирка на десните | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди