изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:47 EET
Любомир Бакърджиев: Никой не ме търси    
Ред и сигурностШофьорът на лидера на Атака Волен Сидеров Любомир Бакърджиев, който бе обявен от МВР за общодържавно издирване заради инцидента на магистрала “Тракия”каза, че никой не го търси.



“Два пъти ходих миналата седмица в 3-то РПУ в София и питах дали искат нещо от мен, но полицаите отрекоха“, каза Любомир Бакърджиев. Той поясни, че днес след обяд е бил на гости в Банкя и си разхождал кучето. Бакърджиев каза още, че е разбрал от медиите, че е обявен за национално издирване. “Не съм призован по редовния начин от МВР. Обявил съм в 3-то РПУ адреса си. Явно не си правят труда да ме потърсят“, каза още той и добави, че утре ще отиде да даде показания в РДВР-Пазарджик. Бакърджиев подчерта, че не е направил нищо нередно. “Не съм пребил Явор Доков. Няма как дакажа и дали се е стреляло. Както Чернев е лоялен към шефа си, мисля и аз да съм, но нещата придобиват грозен оттенък, каза още той . Според последната версия, лансирана от зам.-председателя на ПГ на Атака Павел Чернев именно Бакърджиев е извършил побоя над 22-годишния Явор Доков. Зам.-председателят на ПГ на Атака обвини партийния лидер, че го е накарал да излъже, за да прикрие Бакърджиев. Днес Павел Чернев заедно със свидетеля Пело Стоев бяха в Пазарджик, където бяха разпитани за инцидента на магистрала “Тракия“. Лъжесвидетелството на двамата депутати от Атакае факт. Това каза вътрешният министър Румен Петков и изрази убедеността си, че главният прокурор ще предприеме необходимите действия. Всички материали са предадени на прокуратурата, каза още Румен Петков.

БГНЕС

 


Сходни връзки

Любомир Бакърджиев: Никой не ме търси | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди