изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 03:01 EEST
"КОРИГИРАХ МНЕНИЕТО СИ ЗА ТАТЯНА ДОНЧЕВА"    
ПолитикаТова каза за НДТ кметът на Каварна Цонко Цонев

Потърсихме за коментар кметът на Каварна Цонко Цонев, който бе първия записал се в редиците на най-новото движение Граждани за европейско развитие на България /ГЕРБ/, по повод изказването на червената активистка Татяна Дончева. В предаването на bTV "В десетката" Т. Дончева заяви: "Въпреки че е регистрирано по Закона за лицата и семейството, сдружението на Борисов действа като партия. Това е опасно, защото там членуват бивши и настоящи офицери от МВР, службите и армията. Това в цяла Европа е забранено със закон и ние трябва да спрем това, докато не е станало късно."
Цонев заяви, че досега е уважавал Т. Дончева като юрист, но след това й изказване тотално е коригирал мнението си за нея. "Това изказване не е принципно, а конюнктурно. Не може да се забранява със закон движение. Досега имаше една партия, една конституция и един член първи. Вече не е така. Според мен, това изказване на Дончева ще има обратен ефект и ще се подготви почвата за симпатизантите на ГЕРБ, в чиито редици се вливат качествени и стойностни хора, защото каузата на ГЕРБ е благородна" - каза още Ц. Цонев.
 


Сходни връзки

"КОРИГИРАХ МНЕНИЕТО СИ ЗА ТАТЯНА ДОНЧЕВА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.25 секунди