изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 05:58 EEST
БЮЛЕТИН НА РДВР - ДОБРИЧ    
НовиниПрез изминалото денонощие на територията, обслужвана от РДВР - Добрич, са регистрирани  9 криминални престъпления и `произшествия.

 На 17.04.2006г. в Първо РПУ се тъжи жител управител на питейно заведение, намиращо се в централната част на Добрич за това, че неизвестен извършител за времето от 04,00 до 08,00 часа на същия ден е взломил стъклото на входната врата и е извършил кражба на различни марки бутилиран алкохол на обща стойност около 300 лева. Образувано е полицейско дознание. По случая работят служители на Първо РПУ.
 На 17.04.2006г. в Първо РПУ се тъжи жителка на Добрич за това, че неизвестен извършител е проникнал през незатворен прозорец в апартамента й, от където е извършил кражба на дамски чанти, оставени в коридора на жилището. В чантите е имало лични документи, дамски принадлежности и сумата от 250 лева. Образувано е полицейско дознание. По случая работят служители на Първо РПУ.
 През изминалото денонощие на територията на РДВР-Добрич са станали 9 ПТП с настъпили материални щети.
 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА РДВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди