изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 08:14 EEST
Конгресният туризъм е приоритетен за България, заяви Марио Ал Джебури    
ИкономикаСофия. Конгресният туризъм е приоритетен за България, каза по време на бизнес-закуска с представители на туризма председателят на Държавната агенция по туризъм Марио Ал Джебури, предаде репортер на Агенция "Фокус".

Той призова участниците в туристическия бранш да не се разделят в различни бордове, съвети и асоциации, а да работят заедно за развитието на туризма у нас. "Седнете и се разберете", призова той.
Според него грешката на досегашните правителства е била в това, че туризмът е бил приоритетен само на думи. "Думите трябва да се превърнат в действия", убеден е Ал Джебури. Той добави, че без обединение на бранша ще се работи много трудно. Председателят на Агенцията по туризъм даде за пример Австрия, където всички държавни институции гледат на туризма като национален приоритет и бюрократичните пречки за тези, които искат да инвестират в него, са намалени до минимум. "Това трябва да се вижда и в България", коментира Ал Джебури.
Илина ГРИГОРОВА
 


Сходни връзки

Конгресният туризъм е приоритетен за България, заяви Марио Ал Джебури | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди