изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 11:30 EEST
ДАНИЕЛ ВЪЛЧЕВ ЩЕ ПОСЕТИ КАВАРНА И ДОБРИЧ    
Новини  Образователният министър ще меси козунак заедно с учениците от Професионалната гимназия по туризъм

Министърът на образованието доц. Даниел Вълчев ще посети в петък Каварна и Добрич. Програмата му бе оповестена вчера от Министерството на образованието и науката. Посещението ще започне от крайморския град, където министър Вълчев ще гостува в помощното училище "Л. Каравелов". Заедно с кмета на общината Цонко Цонев ще открият новоизградена газова инсталация в училището и нов компютърен кабинет. Средствата за изграждане на инсталацията и оборудването на кабинета са отпуснати от МОН.
В 10.30 ч. Д. Вълчев ще се срещне с учителите от Професионалната гимназия по туризъм в Добрич. Заедно с учениците от профилираната паралелка "Производство на хляб, хлебни и сладкарски изделия" министърът ще замеси великденски козунак. В 12 ч. Д. Вълчев ще посети СОУ "П.Р.Славейков" в Добрич, където ще участва в инициативите на училището, посветени на Великден. Заедно с първокласници министърът ще украсява еднометрово яйце в двора на училището. Също днес ръководството на училището е организирало за учениците от 5 до 12 клас спортни турнири - по волейбол, хандбал, футбол, тенис на маса, а за децата от 3-4 клас - състезанието "Бързи, смели, сръчни".
 


Сходни връзки

ДАНИЕЛ ВЪЛЧЕВ ЩЕ ПОСЕТИ КАВАРНА И ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди