изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:29 EET
Йордан Цонев стана 6-ти заместник на Доган    
ПолитикаЦентралният съвет на ДПС избра Емел Етем, Касим Дал, Юнал Лютфи, Лютви Местан, Росен Владимиров и Йордан Цонев за зам.-председатели на партията, съобщи Велислава Кръстева от пресцентъра на партията, цитирана от БТА.

Йордан Цонев е новият шести заместник-председател на ДПС. Съставът на Централното оперативно бюро (ЦОБ) нараства от 15 на 18 души. В ЦОБ са избрани министърът на околната среда и водите Джевдет Чакъров, министърът на земеделието и горите Нихат Кабил, депутатите Камен Костадинов, Хасан Адемов, Рамадан Аталай, Ремзи Осман, Филиз Хюсменова, Алиосман Имамов и Янко Янков, председателят на МДПС Корман Исмаилов, както и основателят на ДПС Айруш Хаджи. Попитан каква промяна цели увеличеният брой зам.-председатели, лидерът на ДПС Ахмед Доган посочи, че една съуправляваща партия трябва да има достатъчно ресурс в ръководството си за бързо реагиране и оперативно ръководене на цялата дейност, както в изпълнителната, така и в законодателната власт. На свой ред Цонев, цитиран от БГНЕС, каза: "смятам, че избирането ми като зам.-председател на ДПС е отговорност пред реализацията на този европейски проект, който включва разширяването на партията на мултиетническа основа и превръщането на ДПС в модерна либерална партия".

 


Сходни връзки

Йордан Цонев стана 6-ти заместник на Доган | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди