изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 07:59 EEST
Банкомат в столицата бе обран - крадците го нарязали с флекс    
Ред и сигурностЗа ограбен банкомат разбрахме рано тази сутрин. За да вземат парите, извършителите са нарязали с флекс металния трезор. По непотвърдена инфомация са откраднати 20 000 лева.

Устройството е на Централна кооперативна банка и се намира на ул. “Гео Милев” в столицата.

Според източници, пожелали анонимност, извършителите са поне двама, заглушили са СОТ-а на магазина за осветителни тела, в който е разположен банкоматът. Полицаите не могат да си спомнят за такова умение при използване на флекс за кражба от тези устройства.

Не е ясно точно кога е станал обирът, но една от версиите е, че е бил в петък през нощта, когато банковите служителите са го заредили добре, за да има пари за почивните дни.

Първоначалната информация беше, че банкоматните крадци са се промъкнали през задния прозорец на сградата. По-късно стана ясно, че са разбили входната врата. Така проникнали в магазина за осветителни тела, около който нощем е много тъмно. Крадците задигнали и сумата от касовия апарат в него. Охранителни камери няма. Затова вероятно никой не е видял и обира на близката пицария, станал пак по Великден.  http://news.bnt.bg

 


Сходни връзки

Банкомат в столицата бе обран - крадците го нарязали с флекс | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди