изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 20:54 EEST
БЮЛЕТИН НА РДВРР    
НовиниПрез изминалите четири денонощия на територията, обслужвана от РДВР - Добрич, са регистрирани  21 криминални престъпления и произшествия.


 1. На 21.04.2006г. в РПУ Балчик се тъжи жител на града за това, че неизвестен извършител чрез влом на входна врата е проникнал във новострояща се вила, негова собственост, от където е извършил кражба на готварска печка на ток и газ, винтоверт, електрически трион, прохосмукачка и два гардероба, всичко на обща стойност около 1000 лева. Образувано е полицейско дознание. По случая работят служители на РПУ Балчик.
 2. На 22.04.2006г. в Първо РПУ се тъжи 43 годишен жител на Добрич за това, че през нощта на 21 слещу 22 април неизвестен извършител е проникнал чрез взлом на входна врата в апартамента му, от където е извършил кражба на два телевизора, компютър, фотоапарат, мъжко и дамско кожени якета. Образувано е полицейско дознание. По случая работят служители на Първо РПУ.
 3. На 24.04.2006г. в Първо РПУ се тъжи жител на Добрич за това, че неизвестен извършител е проникнал в апартамента му през незатворена балконска врата и е извършил кражба на дамска и мъжка чанти, в които е имало лични документи, два мобилни телефона и сумата от сто лева. Извършена е кражба  и два златни пръстена. Образувано е полицейско дознание. По случая работят служители на Първо РПУ.
През изминалите четири денонощия служителите на РЗ ПАБ са участвали в гасенето на два пожара с незначителни материални щети.
През изминалите четири денонощия на територията на РДВР-Добрич са станали 12 ПТП с настъпили материални щети и едно ПТП с един ранен гражданин, без опасност за живота.

БЮЛЕТИН НА РДВР ОТ 21 АПРИЛ

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от РДВР - Добрич, са регистрирани  8 криминални престъпления и произшествия.
 1. На 20.04.2006г. в Първо РПУ се тъжи жетелка на Добрич за това, че неизвестен извършител е проникнал в апартамента й в жк "Югоизток" през назатворена балконска врата и е извършил кражба на сребърни бижута(обеци, гривни, пръстени), два мобилни телефона и две дамски чанти, в които е имало лични документи, дамски принадлежности и 30 лева. Образувано е полицейско дознание. По случая работят служители на Първо РПУ.
 2. На 20.04.2006г. в Първо РПУ се тъжи жетелка на с. Аксаково, област Варна за това, че неизвестен извършител е извършил кражба на оставената й без надзор дамска чанта от щанд на кооперативния пазар. В чантата е имало мобилен телефон "Самсунг", лични документи и сумата от 50 лева. Образувано е полицейско дознание. По случая работят служители на Първо РПУ.
 3. На 20.04.2006г. около 21,40 часа на кръстовище в централната част на гр. Каварна, водач на л.а. "Форд" предприема маневра завиване в обратна посока. В същия момент, поради движение с несъобразена скорост 28 годишен водач на неизправен мотоциклет "Кавазаки", настига движещия се пред него "Форд" и допуска ПТП. Вследствие на ПТП с контузни рани и опасност за живота в МБАЛ-Добрич са настанение водачът на мотоциклета и пътуващото на задната седялка 13 годишно момиче. Образувано е следствено дело. По случая работят служители на РПУ Каварна.
 През изминалото денонощие на територията на РДВР-Добрич са станали шест ПТП с настъпили материални щети и едно ПТП с двама ранени граждани, с опасност за живота.

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА РДВРР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди