изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 11:21 EEST
"ЗА НАС - БЪЛГАРИТЕ, НЕ ОСТАНА НИЩО ДРУГО ОСВЕН АТАКА"    
ПолитикаГеорги Иванов Ангелов - новият председател на Общинския сбор на "Атака" в Добрич, пред НДТ

- Г-н Ангелов, първо бихте ли се представили?
- Имам малък бизнес, със средно-специално образование съм. В партия "Атака" съм почти от началото, един от първите хора - веднага след изборите в началото на месец август. Аз съм един от редовните участници в събрания, заседания на партията.
- Кое в "Атака" Ви привлече и Ви накара да се включите в дейността й?
- "Атака" избрах, защото след много неща, които излизаха на сцената - БКП, после БСП, и СДС и разни отлюспвания и отклонения и създаване на нови партии, се оказа, че за нас - българите, не остана нищо друго, освен, мога да кажа, явлението Волен Сидеров и от там и партия "Атака". Много преди да стана член на партия "Атака" съм следял предаванията по телевизия "Скат" и за това реших. Защото не виждах какво друго може да се случи от тук-нататък. Защото в крайна сметка ние сме си българи и сме патриоти. И се оказа, че всичко друго слугува на някого. И така се стигна до днешния ден, макар и малко неприятен да е поводът със смяната на предното ръководство.
- Какви са Вашите планове, идеи около ръководството на "Атака" в Добрич?
- Ние имаме идеи, с които сме тръгнали и ще ги защитаваме до край. По отношение на старото ръководство става дума за някои грешки, които не бива да се допускат. Човек бърка понякога, защото никой от нас не е професионален политик. И всеки е влязъл в партията на добра воля, с някакви убеждения. Във връзка с идеята за по-голяма прозрачност в работата на новото ръководство изградихме Контролен съвет, който да контролира нашите действия, нещо, което досега не е правено. Няма го и като указания в устава, просто ние така си го решихме - за да не допускаме грешки, които бяха допускани от предното ръководство. Някои неща се решаваха абсолютно еднолично. Думичката "аз" бе олицетворение на всичко. Снощи /в сряда вечерта, б.а./ лично г-н Волен Сидеров не каза "аз", а "Ние всички сме партията. И ако усетя, че партията не ме иска, аз си отивам". Тук, при нас се получи съвсем в обратна светлина, което подразни много хора. Разбира се, всяка смяна е неприятна за предшестващия, но всяко ново ръководство идва с нови идеи. След нас ще дойдат други - с по-добри идеи. Не е начинът да се разваля нещо и да се започва пак от нула, а да има приемственост и да се върви напред. Мисля, че нещата ще се изгладят и ще продължим напред. Най-близката ни цел е митингът на 27 април. Осмината от сегашното ръководство встъпваме в един много труден момент. Ако трябва с минимум, но ще присъстваме в София. Община Добрич трябва да бъде там. Защото община Добрич и област Добрич се представят стабилно, в сравнение с другите структури в България и  не трябва да разочароваме хората. Смени ще се правят, няма незаменими или съвършени хора. Бъркаш, оттегляш се, идва друг на твоето място и нещата продължават. Важното е да не се опорочават идеите.
Очаквайте интервю и с областния координатор на партия "Атака" Радостин Мирков.
Разговаря Мариела БОНЧЕВА

 


Сходни връзки

"ЗА НАС - БЪЛГАРИТЕ, НЕ ОСТАНА НИЩО ДРУГО ОСВЕН АТАКА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди