изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 16:34 EEST
"ВиК" МИ ВЗЕХА ПАРИ ДВА ПЪТИ ЗА ЕДНА И СЪЩА ВОДА    
ОбществоЕлена Атанасова от Добрич се обърна към редакцията на НДТ за съдействие, тъй като нейните опити да докаже правотата си ударили на камък. "Имаме вила между Балчик и Албена.

Всяка година в края на летния сезон, когато я зазимяваме, викаме техник от "ВиК" -района в Балчик да го откачи и всяко лято плащаме такса за ново пломбиране и пускане в експлоатация. В края на всеки летен сезон плащам потребената вода. Но в края на лятото миналата година ми казаха, че трябва да платя водата и за предното лято. Показах бележки, че съм платила тази вода, но от касата на водното дружество ми казаха, че в компютъра се води неплатена. Пуснах жалба, идва техник от район Балчик, който не установи проблеми и така аз платих водата два пъти. Искам да ми върнат сумата, която ми взеха два пъти" - разказа Е. Атанасова. Потърсихме за коментар управителя на "ВиК" - Добрич, Величко Василев. След като го запознахме с казуса, В. Василев заяви следното: "Нека гражданката подаде жалба във "ВиК" - Добрич. Ще изпратя комисия от тук, която да разгледа жалбата и ако се установи двойно вземане на една и съща сума, ще възстановим парите".
 


Сходни връзки

"ВиК" МИ ВЗЕХА ПАРИ ДВА ПЪТИ ЗА ЕДНА И СЪЩА ВОДА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди