изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 01:47 EEST
МЕГА-КОНЦЕРТИ ЩЕ ТРЕСАТ КАВАРНА ПРЕЗ ЛЯТОТО    
КултураИ това лято Каварна ще бъде столица на световната музика. Рок-маратонът  ще започне с изпълнение на Михаел Шенкер, който е основател на групата "Скорпионс" и ще забие в Каварна по повод празника на крайморската община - Гергьовден.

Освен него, участие в празничната програма ще вземе със свои изпълнения  Красноармейският ансамбъл, както и "Ъндърграунд". Началото на туристическия сезон ще бъде поставено с безплатен концерт на световноизвестните финландски челисти от "Апокалиптика", които съчетават в изпълненията си хевиметъл и класика. Мега-концертите ще продължат, като сред известните имена, които ще пеят на каварненска сцена, са Алис Купър, Рони Джеймс Дио и култовата руска банда "В-2". За посрещането на Джулая специално от Калифорния пристига Били Айдъл. На 15 юли в Каварна ще се представи мега-звездата Себастиан Бах с групите си "Скид роу" и "У.А.С.П.". До септември каварненци и гостите на крайморския град ще видят още и изпълненията на Глен Хюз, основател на "Дий Пърпъл" и още много други.
 


Сходни връзки

МЕГА-КОНЦЕРТИ ЩЕ ТРЕСАТ КАВАРНА ПРЕЗ ЛЯТОТО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди