изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:26 EET
ДНЕС ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ КОНФЕРЕНЦИЯ НА ТЕМА "ПЪТЯТ НА БЪЛГАРИЯ КЪМ ЕС - ВЪЗМОЖНОСТИ И ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА"    
НовиниСдружение "Евроинтеграция", областна управа Добрич и община град Добрич организират регионална конференция, посветена на присъединяването на България към Европейския съюз на тема "Пътят на България към ЕС - възможности и предизвикателства", съобщиха от пресслужбата на кметството. Конференцията ще се проведе днес в Художествена галерия - Добрич от 17.30 часа.

 Гост-лектори са д-р Волфганг Глескер - директор на фондация "Ханс Зайдел" и г-жа Мария Серкеджиева - председател на Сдружение "Евроинтеграция". На Конференцията са поканени представители на неправителствени организации, културни, образователни и бизнес организации от Добрич.
Сдружение "Евроинтеграция" е неправителствена, доброволна и независима организация за широко обществено представяне и популяризиране на въпросите на европейската и евроатлантическата интеграция на България сред всички слоеве на населението, възрастови групи и професии.
Стратегическата цел в развитието на Сдружението е то да се превърне в най-широк обществен форум за популяризиране и обсъждания на актуални въпроси от развитието на съвременна България, като се създадат условия за обединение на обществото ни по въпросите на евроатлантическата интеграция, воденето на преговори и отстояването на националните приоритети.
 


Сходни връзки

ДНЕС ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ КОНФЕРЕНЦИЯ НА ТЕМА "ПЪТЯТ НА БЪЛГАРИЯ КЪМ ЕС - ВЪЗМОЖНОСТИ И ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди