изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 05:34 EEST
БЮЛЕТИН НА РДВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностСлед проведени оперативно-издирвателни мероприятия на 26.04.2006 г. около обяд от служители на Първо РПУ - Добрич е задържан Р.К. на 27 години от Добрич. Същият е наблюдаван от служители на Първо РПУ в продължение на месец, като е установена съпричастността му в множество кражби от апартаменти от гр.Добрич. След задържането му е извършен обиск в квартирата, в която живее, където са открити 2 компютъра, CD, телевизор, DVD и 2 броя пушки-ЧЗ "Бърно"-12 калибър и "Чешка Зберьовка"-малокалибрена и един пистолет "Валтер", малокалибрен, калибър 5,6. Същите са предмет на кражба от 4 апартамента от гр.Добрич. Кражбите са извършвани през м. април 2006г.  

      
Лицето е задържано за 24 часа. Същото е криминално проявено. Срещу него има регистрирани за периода от 1998 до настоящия момент 18 заявителски материали, от които са образувани  полицейски дознания и следствени дела, предимно за кражби. През 2001 г. му е наложена условна присъда в размер на 1 година и 6 месеца за кражба, а през 2003 г. е осъден на 6 месеца също за кражба. Лицето е  обявено за местно издирване, във връзка с заведено срещу него следствено дело на Териториална следствена служба гр.Балчик за извършен грабеж през 1997 година в КК "Албена".
 Работата по изясняване на престъпната му дейност продължава.
На същата дата около 15,00 часа след проведени оперативно-издирвателни мероприятия от Първо РПУ - Добрич в квартал "Балик", в момент на пренасяне на наркотик  е задържан и  24-годишния Г.Д. от Добрич. При обиска от лицето са открити и иззети 24 дози хероин. 24-годишния мъж е  задържан с полицейско задържане, след което ще му бъде наложена постоянна мярка "Задържане под стража".
Лицето е криминално проявено, като срещу него има регистрирани 7 заявителски материала за кражби, от които са образувани  полицейски дознания и следствени дела. За извършена кражба през 2002 година е осъден на 1 година ефективно.
 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА РДВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди