изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 17:26 EEST
БЮЛЕТИН НА РДВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностПрез изминалото денонощие на територията, обслужвана от РДВР - Добрич, са регистрирани  5 криминални престъпления и произшествия.

 1. на 26.04.2006г. в Първо РПУ се тъжи 75 годишна жителка на Добрич за това, че около 16,30 часа същия ден, неизвестно лице, след като я въвежда в заблуждение, й отнема сумата от 800 лева. Образувано е полицейско дознание. Оперативно-издирвателните мероприятия по разкриване на извършителя се провеждат от служители на Първо РПУ.
 2.На 26.04.2006г. в РПУ Албена се тъжи жител на Свищов за това, че около16,00 часа същия ден неизвестен извършител е противозаконно отнел управлявания от него лек автомобил "Мерцедес". Автомобилът е бил паркиран на неохраняем паркинг в с. Кранево с оставени на таблото ключове. Образувано е полицейско дознание. Случаят се разследва от служители на РПУ Албена.
През изминалото денонощие служителите на РЗ ПАБ са участвали в гасенето на два пожара без материални щети.
През изминалото денонощие на територията на РДВР-Добрич са станали 5 ПТП с настъпили материални щетии едно с един ранен гражданин, без опасност за живота.
  Уведомяваме Ви, че от 13,00 часа в сградата на Първо РПУ, РДВР-Добрич ще даде пресконференция във връзка с разкирити престъпления.
 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА РДВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди