изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 11:36 EEST
В ХОД Е СЕЛЕКЦИЯТА НА "ДОБРУДЖА" ЗА НОВОТО ПЪРВЕНСТВО    
СпортВ ход е вече селекцията на "Добруджа" за новото първенство, съобщиха от канцеларията на добричкия клуб. До момента са проведени разговори с петима нови футболисти, за които ръководството на "жълто-зелените" настоява да бъдат привлечени.

 На този етап имената им ще останат в тайна, за да не бъдат ухажвани от други отбори.

Вчера футболистите на "Добруджа" имаха двустранна игра, която бе в часа на предстоящия мач в събота - от 17.00 ч. В заниманието се включиха всички играчи, тъй като в тима няма контузени и наказани. Тренировката послужи за тест за това, кои от футболистите да попаднат в групата за предстоящото областно дерби с "Калиакра". Днес възпитаниците на Мирослав Кралев ще имат възстановяване, след което групата за съботния двубой ще бъде на режим в "Хан Стария Добрич". Там ще бъде направен разбор на мача "Светкавица" - "Добруджа" (1:0) и ще бъдат изгледани видеозаписи на срещи на "Калиакра". Научихме още, че помощник-треньорът Пламен Бояджиев е получил информация от своя колега от "Поморие" - Лазар Томозлиев, който му е дал важни указания, как добричкият тим да се противопостави на каварненци.

 


Сходни връзки

В ХОД Е СЕЛЕКЦИЯТА НА "ДОБРУДЖА" ЗА НОВОТО ПЪРВЕНСТВО | 3 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
В ХОД Е СЕЛЕКЦИЯТА НА "ДОБРУДЖА" ЗА НОВОТО ПЪРВЕНСТВО
Автор: Anonymous да 2006-04-27 @ 17:30 EEST
Namerili ot kogo da 4erpjat informacija za Kawarna-o6te edin nekadarnik deto otbora mu 6te otpadne ot ''B'' grupa -toj da si oprawi negowija otbor ,a ne da dawa saweti na dwamata ,,golemi,, trenjori.Kralew tolkowa mnogo se strahuwa za dwuboja,4e pribra otbora w mizernija han,wmesto da im dadat po edna prili4na premija i da si igrajat igrata-te da ne sa prodajnici kato tjah /ma4a s Pomorie-golemi prijateli sa,a? /.A za tazi pro4uta selekcija se gowori ot godini,samo deto tezi futbolisti ne znajat 4e sa prowedeni s tjah razgowori,a nali te 6te se interesuwat za uslowijata w ''Dobrudja'' -njama takiwa profesionalisti da dojdat na mizerna zaplata i nereglamentirani premii, sami da si kupuwat futbolnite obuwki /koito po dogowor im se polagat wsjaka godina-a im dawat djapanki ot 2 lw/ i igrajat s topki ot wremeto na rom4o. Krajno wreme e da se kaje na miro i plamen ,4e w Dobri4 se znae 4e te dwamata sa ABSOLJUTNI 1000% NEUDA4NICI,koito ne razbirat ot futbol i nikoj ne gi ima za ne6to samo deto Borisow gi nahuli na ''bosowete''.
В ХОД Е СЕЛЕКЦИЯТА НА "ДОБРУДЖА" ЗА НОВОТО ПЪРВЕНСТВО
Автор: Anonymous да 2006-04-29 @ 00:58 EEST
В ХОД Е СЕЛЕКЦИЯТА НА "ДОБРУДЖА" ЗА НОВОТО ПЪРВЕНСТВО
Автор: Anonymous да 2006-05-01 @ 14:37 EEST
Ти си някои некадарник от малките лапита които си мислят че играят футбол,или някои бащта на някои от тези некадарници дето се тупа по гардите и вика вижте сина ми играе в добружа.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди