изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 00:29 EEST
Велизар Енчев: Днес и утре е позорът на БСП    
НовиниСофия. Днес и утре е позорът на Българската социалистическа партия. След като Ивайло Калфин подпише договора, тя не трябва да се нарича повече Социалистическа, а Българска неоконсервативна партия. Това заяви журналистът Велизар Енчев пред участниците в протестния митинг на “Атака”, предаде репортер на Агенция “Фокус”.

По думите на Велизар Енчев – всички държави вече гледат да се отърват от военния съоръжения, защото НАТО е със затихващи функции. Нашите управляващи тук правят точно обратното - настоя той.
"Обвиняват ви, че сте нацисти" – каза Енчев на хората. И попита: Нацисти ли бяха френските студенти, които без разрешение запалиха страната си от протести. Нацисти ли са 80 % от Европейската общност, които се противопоставиха на войната в Ирак?! Нацисти са тези, които закриха 3 и 4 блок на АЕЦ “Козлодуй”?! Тези, които продадоха БТК на руската мафия?! Нацисти са тези, които плащат на националните медии, и на Българската национална телевизия, която ще отрази митинга в една минута. Нацист е кметът Борисов, той е представител на олигархията и затова половин България се страхува от него. Той създаде една антиконституционна партия, в която участват действащи генерали от полицията и армията, заключи Енчев.
На трибуната един след друг думата взимат представители на местните структури на “Атака” от страната.
Степан ХИНДЛИЯН
 


Сходни връзки

Велизар Енчев: Днес и утре е позорът на БСП | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди