изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 10:15 EEST
Волен Сидеров: Това е митинг на всички българи, отвратени от националното предателство на тройната коалиция    
НовиниСофия. Вече всички маски са паднали от лицата на управляващите и на дясната опозиция, както и на “неродения Петко” – ГЕРБ и неговия лидер, който ни забрани шествието. И който е еднакъв с управляващите. Това каза Волен Сидеров на митинга на “Атака”, предаде репортер на Агенция “Фокус”.

“Това не е митинг само на “Атака”, това е митинг на всички българи, отвратени от националното предателство на тройната коалиция”, каза Сидеров. И добави, че честните българи искат референдум, защото само по този начин могат да се видят колко са хората, които не желаят разполагането на чужди военни бази на наша територия.
Базите ще доведат до това – България да стане мишена на чужди външни удари на тероризъм. Сидеров призова и да не бъде слушан външният министър Ивайло Калфин, чийто твърдения прикриват истината относно разполагането на военните бази.
Около 1000 души присъстват на протеста на “Атака”.
Преди минути лидерът на организацията “Гвардия” – Боян Расате също премина покрай митингуващите в компанията на още двама души.
Степан ХИНДЛИЯН
 


Сходни връзки

Волен Сидеров: Това е митинг на всички българи, отвратени от националното предателство на тройната коалиция | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди