изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 21:07 EEST
Гриша Ганчев става почетен гражданин на Ловеч    
Новини

Гриша Ганчев ще стане почетен гражданин на Ловеч на 11 май – празникът на града. В тържествата на града е включен и рок фестивал, на който ще вземат участие световни и български групи.



Гриша Ганчев ще бъде почетен гражданин на родния си град Ловеч. Собственикът на ПФК Литекс е предложен за почетен гражданин на Ловеч от група общински съветници и граждански инициативен комитет, съобщиха от община Ловеч.

Връчването на званието ще се състои на празника на Ловеч – 11 май. На тържествена сесия на Общинския съвет Гриша Ганчев ще стане почетен гражданин на града.

Той е собственик на ПФК Литекс, както и на хотел „Президиум“ в града. Благодарение на него входът за международния рок фестивал, който ще се проведе в Ловеч от 6 до 11 май, ще бъде безплатен. Специално за събитието в Ловеч пристигат световноизвестните групи Uriah Heep, Nazareth, Smokie, Slade, Sweet, OPUS. Българските рок банди в програмата са Щурците, Ахат, БТР, Сленг, Сафо и Те.

Президентът Георги Първанов ще е специален гост на тържествата по случай деня на Ловеч – 11 май. http://news.bulgarianpost.com

 


Сходни връзки

Гриша Ганчев става почетен гражданин на Ловеч | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди