изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 17:46 EEST
Челси отново триумфира с титлата    
НовиниЛондонският Челси отново спечели титлата във Висшата лига на Англия, след като показа шампионска игра, за да се наложи с класическото 3:0 срещу Манчестър Юнайтед. "Сините" вече са недостижими на върха с 12 точки преднина само два кръга преди края на борбата.

И точката щеше да бъде достатъчна за възпитаниците на Жозе Моуриньо, за да дублират короната си от миналата година, но още от самото начало на сблъсъка на "Стамфорд Бридж" се видя, че "сините" ще търсят единствено победата. И не бе изненада, когато в петата минута Улиям Гала откри резултата при центриране от корнер на Франк Лампард и добра игра на Дидие Дрогба. Самият Дрогба можеше да удвои малмко по-късно, но ударът му премина встрани от вратата. Интригата в двубоят на практика приключи след час игра, когато възвръщащият най-добрата си форма Джо Коул увеличи аванса на лондончани с удар от около 12 метра. "Червените дяволи" опитаха да се върнат в мача, но прекрасната отбрана на Челси не позволи опасности пред Петер Чех. Тъкмо напротив - в 72-ата минута Рикардо Карвальо бе оставен непокрит и се възползва по най-добрия начин от прецизния пас на Коул, за да оформи крайния резултат и да узакони превъзходството на столичани в английския футболен елит.

http://www.sport1.bg

 


Сходни връзки

Челси отново триумфира с титлата | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди