изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 17:55 EEST
Фотографи и модели на Плейбой на сбирка в Търново    
НовиниЕлитни фотографи и модели са във Велико Търново за участие в Първия национален пленер по актова фотография "Бодиграфия".

Сред тях са носителите на национални и международни отличия за фотография Тихомир Пенов от БТА, Ивайло Сакеларев от Шумен, Ангел Ненов, ръководител на кино-фото клуб "Варна", Цончо Балканджиев от Павликени.

Фотографите ще работят със седем фотомодела на "Плейбой" и други списания.

Творците ще нощуват във вила "Извора", както сега се нарича бившата база на Съюза на архитектите в Арбанаси, където са правени част от снимките на филма "Крадецът на праскови" на режисьора Въло Радев останал в златния фонд на българското кино.

Природните забележителности на Еменския каньон, складовата база на фирма "Боряна" в Дряново, специализирана в търговия с автомобилни гуми и запазените филмови декори в училищна сграда в Полски Тръмбеш, където беше снимачната площадка на холандско-белгийската продукция "На сляпо", ще провокират въображението на фотографите. Част от тях ще демонстрират своите умения и по бодиарт-рисунки по голо тяло. Пленерът ще завърши на 4 май с представяне на най-добрите творби в Изложбения комплекс "Рафаел Михайлов" във Велико Търново.

Съорганизатори са Община Велико Търново, комплекс "Извора" на Арбанаси, фирми от района и фотографския сайт www.photo-forum.net.

http://darik.net/

 


Сходни връзки

Фотографи и модели на Плейбой на сбирка в Търново | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди