изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 20:47 EEST
Минчо Минчев: До сега никой за нищо не е попитал българския народ    
ПолитикаДо сега никой за нищо не е попитал българския народ. Трябва да има един прецедент в 16-годишното демократично управление на България. Това заяви пред Агенция “Фокус” Минчо Минчев - председател на Общонародния комитет за защита на националните интереси (ОКЗНИ).

Минчев е един от подписалите писмо до президента Георги Първанов, с което се иска държавният глава да инициира референдум за разполагането на американски военни бази на българска територия.
“Казват, че българският народ още не е узрял. Узрял е да ги избира, а когато стане въпрос за решаването на жизненоважни въпроси, го обявяват за незрял в демократично отношение, едва ли не за слабоумни хора, които не знаят какво да мислят”, посочи Минчев. Той заяви, че предвид поведението на управляващите последните 16 години не очаква писмото да има резултат и да се проведе референдум.
Според Минчев разполагането на американски бази на българска територия ще създаде реални проблеми за България- икономически, политически и военнотехнически. Във връзка с очакваното създаване на работни места за българи в базата Минчев посочи, че е категорично против българският народ да става обслужващ персонал.
Никола ЛАЛОВ

http://www.focus-news.net/

 


Сходни връзки

Минчо Минчев: До сега никой за нищо не е попитал българския народ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди