изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 19:35 EEST
МАГИСТРАТИТЕ ГЛЕДАТ ДЕЛО ЗА НАРКОТИЦИ    
Новини

В окръжния съд днес ще се гледа делото срещу 35-годишния Светлин Николов и 21-годишния Георги Георгиев.



Те са обвинени за притежание и превозване на 2,7 кг марихуана на стойност 16 396 лева. На 18 юни 2005 г. в района на комплекс "Спортна среща" в гр. Добрич Георгиев бил спрян от полицейски служители, докато шофирал "Фолксваген Голф", собственост на Николов. На предната седалка на колата бил намерен пакет с марихуана, с тегло 0,948 грама, сочат материалите по делото. Ден по-късно в района на паметника на Съветската армия в Добрич полицаи открили още два пакета с марихуана, сходни по форма и размер на пакета, открит в лекия автомобил. Количеството на наркотичното вещество в двата пакета е било с общо тегло 1,694 грама.

На предходното заседание на съда Николов отказа да дава показания в съдебната зала, докато това стори Г. Георгиев.

Той разказа, че Светльо му предложил да отидат до Варна с колата му. "Аз седнах зад волана. На аксаковския баир той ми каза да завия, а после и да спра. Светлин излезе от колата и се върна след 10 минути с 3 черни торби" - заяви Георги и допълни, че като стигнали Добрич, на КПП полицейски служители се опитали да ги спрат. "Показаха ни палка с надпис "Стоп", но продължихме. Тръгнахме в посока "Спорт палас" и навлязохме в насрещното движение. Светлин слезе от колата с две торби, а по-късно полицейски служители ме заловиха", разказа подсъдимият, който се признава за виновен. Тогава той се оплака, че докато били в ареста, Николов го заплашил, че ще го разчекне, ако не промени показанията си.

Другият обвиняем - С. Николов, не се признава за виновен и не разбирал за какво го съдят. НДТ

 


Сходни връзки

МАГИСТРАТИТЕ ГЛЕДАТ ДЕЛО ЗА НАРКОТИЦИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди