изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 08:50 EEST
Служител във фондация пръснал $250 000 за садо-мазо побоища    
НовиниВисш служител в благотворителна организация, събираща средства за сърдечно болни, бе осъден на две до шест години затвор заради присвояване на четвърт милион долара, които изхарчил в садо-мазо център, където плащал, за да го бият, съобщи Ройтерс.

Ейбрахам Алекзандър, служител в Манхатънска фондация за сърдечносъдови проучвания, признал, че е откраднал 237 162 долара и изхарчил повечето от тях за услуги, предоставяни от център за садо-мазо преживявания, наречен „Мъдрата“.

Прокурорите в Манхатан заявиха, че роденият в Сингапур индиец е фалшифицирал чекове, които уж трябвало да му бъдат изплатени от две компании за кредитни карти, както и към друга организация за сексуални услуги, базирана в Интернет.

45-годишният мъж използвал парите и за самолетни билети, коли под наем и покупки в магазини, наречени „Порочни палави аксесоари“, „Кожени творения“, както и във Виктория Сикретс.

Съпругата на Алегзандър, която отглежда двете им дъщери в Лонг Айлънд, е подала молба за развод, след като мъжът й бил арестуван.

Уебсайтът на „Мъдрата“ съдържа десетки снимки на сурова и неумолима господарка, която държи камшик в ръка. На някои от изображенията тя е облечена с бикини с метален обков и обута в ботуши с умопомрачителни токове.

Цената на услугите започва от 250 долара за първия час и по 200 за всеки следващ. Осемчасова сесия струва 1500 долара, а за 12 часово изживяване с побой от господарката клиентите плащат по 2000 долара.

„Мъдрата“ одрусва посетителите си и с допълнителни 1000 долара за пътни разходи, ако те желаят да бъдат набити на собствен терен.

http://www.dnes.bg

 


Сходни връзки

Служител във фондация пръснал $250 000 за садо-мазо побоища | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди