изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 21:29 EEST
ПРЕЗИДЕНТЪТ ГЕОРГИ ПЪРВАНОВ ИДВА ЗА ПРАЗНИКА НА КАВАРНА    
НовиниДнес президентът Георги Първанов ще бъде на посещение в Каварна. Визитата му е по покана на кмета на общината Цонко Цонев по случай празниците, посветени на Деня на Каварна - 6 май - Гергьовден.

В Каварна Президентът ще посети ПУИ "Любен Каравелов" и общинския център за услуги и информация. След това Г. Първанов ще се срещне с общинската управа, общински съветници и каварненската общественост.
Продължава и богатата културна програма по повод Деня на Каварна. За жителите и гостите на града днешният ден ще бъде много празничен, защото освен визитата на президента, вечерта от 19 часа от площад "Защитата на Каварна" ще тръгне националното турне на вестник "24 часа" с концерт на групите "Б.Т.Р.", "Сигнал", както и изпълненията на Стенли. Водещ на програмата е Кембъла. Кулминацията на тържествата е на самия 6 май - Гергьовден, когато от 9 часа в църквата "Св. Георги" ще бъде отслужена празнична литургия. От 11 часа на площада концерт ще изнесат фолклорният танцов ансамбъл и детската формация "Бизоне". След тях своите изпълнения на публиката ще поднесат "Ъндърграунд", Цецо Елвиса, Васко Кръпката, като водещ ще бъде Христо Мутафчиев. От 13 часа ще бъде теглена традиционната празична гергьовденска томбола, като най-голямата награда е агне. Вечерта на площада в Каварна ще забие известната рокгрупа "MICHAEL SCHENKER GROUP".
 


Сходни връзки

ПРЕЗИДЕНТЪТ ГЕОРГИ ПЪРВАНОВ ИДВА ЗА ПРАЗНИКА НА КАВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди