изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 07:38 EEST
БЪДЕЩИ ГОТВАЧИ ПОДРЕДИХА СВОЯТА ПЪРВА КУЛИНАРНА ИЗЛОЖБА    
ОбразованиеПреди седмица участниците в курс за готвачи, организиран от център за професионално обучение "Никанор" ООД, направиха своята първа презентация пред работодатели и представители на центъра, както и пред своите преподаватели - Станко Станков и Калинка Беламезова.

Управителят на центъра Витлена Василева разказа за НДТ, че "Никанор" организира обучения на трайно безработни по 25 професии в сферата на туризма. Центърът работи съвместно с дирекция "Бюро по труда" по проект "Активни услуги на пазара на труда". Проектът е финансиран от Световната банка и Министерството на труда и социалната политика, добави още В. Василева. В курса за готвачи в момента са включени 20 трайно безработни, като продължителността му е три месеца. Ангажиментът на обучаващата организация е 15 от курсистите да бъдат настанени на работа с постоянен трудов договор. Всеки един то тях в края на обучението си полага писмен изпит по програмата на МОН, както и практически, в който подготвя самостоятелно три блюда. На провелата се първа изложба курсистите направиха презентация на безмесни предястия. Всички гости имаха възможността да опитат от вкусотиите.
 


Сходни връзки

БЪДЕЩИ ГОТВАЧИ ПОДРЕДИХА СВОЯТА ПЪРВА КУЛИНАРНА ИЗЛОЖБА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди