изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 08:04 EEST
ПРЕЗИДЕНТСКАТА ДВОЙКА ЩЕ ПОСЕТИ ДОБРИЧ    
ЛюбопитноКакто НДТ писа, сегашният и кандидат за президент д-р Желю Желев ще посети Добрич на 11 май. Това е първото му посещение в Добрич.

За последен път той ни е навестил още докато градът ни се казваше Толбухин, или иначе казано, пак преди избори... На 11 май президентът ще има срещи в Балчик, а по-късно ще се срещне с общинското ръководство на Добрич, с бизнесмени, с избирателите, а ще вечеря с представители на политическите сили, които подкрепят кандидатурата му.

РЕВИЗИЯ НА ВОДНАТА ЦЕНА
Зам.-министърът Иван Гаджев удържа на думата си, че преди да бъде приета новата водна цена на Добрич, тя ще бъде подложена на проверка от министерски и общински специалисти. Вчера пристигнаха държавните пратеници, които заедно с началника на управление "Търговия и контрол по цените" - Никола Атанасов, и неговата заместничка Маргарита Петкова, два дни ще проверяват доколко правомерно е калкулирана новата цена от 34 лева за питейна вода, плюс 2 лева за канализация и още един лев - за пречистване.
НДТ - 7 май 1996 г.

 


Сходни връзки

ПРЕЗИДЕНТСКАТА ДВОЙКА ЩЕ ПОСЕТИ ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди