изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 06:23 EEST
Отложиха делото срещу Маргините - подробности    
НовиниСофия. Софийски градски съд отложи делото срещу братята Красимир и Николай Маринови – Маргините и още петима души - братята Иво и Светлин Карагеоргиеви, Бисер Илиев, Стефан Рангелов и Веселин Тошев, предаде репортер на Агенция "Фокус".

Причина за отлагането на делото стана уваженото от страна на съда възражение на защитата на подсъдимите, че не са могли да се запознаят с обвинителния акт, след като той е било внесен в деловодството на съда. Съдът обаче остави без уважение възражението на защитата, че са допуснати съществени процесуални нарушение в досъдебното производство и поисканото от нея връщане на делото в прокуратурата. Процесуална пречка за недаване ход на делото бе и отсъствието на адвоката на Стефан Рангелов. Съдът постанови за следващото заседание адвокатът на Рангелов да бъде призован в съдебна зала. Съдът не уважи и искането на защитата на Веселин Тошев мярката му за неотклонение от “задържане под стража” да бъде променена на по-лека. Няма опасност Тошев да се укрие, но има реална опасност да извърши друго престъпление при определяне на по-лека мярка за неотклонение.
Делото ще продължи на 8 юни от 9 часа.
Степан ХИНДЛИЯН
 


Сходни връзки

Отложиха делото срещу Маргините - подробности | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди