изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:52 EET
Бойко Борисов: Не сме гаджета със Стилян Кирчев, че ще ме търси за среща; да си подава оставката и да се омита    
ЕкологияСофия. Отдавна съм обръгнал на нахалството и дебелоочието на подобни хора. Това заяви пред репортер на Агенция “Фокус” кметът на София Бойко Борисов в отговор на въпрос - дали е успял да се свърже с директора на общинската фирма “Екоравновесие” Стилян Кирчев. В днешния брой на вестник "Труд" Стилян Кирчев заявява, че щял да поиска среща с кмета Борисов.


По този повод столичният градоначалник заяви, че шест месеца, откакто е кмет, в общината “са идвали по хиляди пъти всички общински съветници, шефове на фирми и т.н. Аз пращах да търсят и с Инспекторат този човек, Кирчев. Да беше дошъл досега, аз съм цял ден в общината”.
“Ние да не сме гаджета, че ще ме търси за среща?! Да си подава оставката и да се омита”, така отговори столичният кмет на заявлението на Кирчев, че щял да го търси за среща.
По думите на Борисов, Стилян Кирчев бил довел до това положение, че в София за кучкарника в “Лозенец” се говори като за “европейски кучкарник-убиец”. “Да ни разнасят като мръсна дреха из Европа заради него”, ядоса се кметът на София.
По думите му - Кирчев имал наглостта, когато го търсели от скрит телефон, да отговаря, а в същото време - стотици пъти кметът е пращал хора, а директорът на “Екоравносвесие” бил в болнични. “Като е в болнични, да ми се обади, да каже: “Кмете, ще бъда дълго време болен”. На всеки може да се случи. Ако е така, да каже: “Как ще се справите, дайте да ви помогна, или кажете как? Каква ви е стратегията”, посочи още Борисов. Той заяви още, че се е срещнал “поне сто пъти” с всички екоорганизации, както и с българо-германския център, с който в момента правят кучкарника на Кирчев в “Лозенец”. “С чужди пари. Що за наглост, и що за нахалитет”, чудеше се Бойко Борисов.
Мария СТАЛЯНОВА
 


Сходни връзки

Бойко Борисов: Не сме гаджета със Стилян Кирчев, че ще ме търси за среща; да си подава оставката и да се омита | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди